ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ: Να λαμβάνονται από το κράτος προστατευτικά μέτρα για την υγεία των εργαζόμενων πρώτης γραμμης

ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ: Να λαμβάνονται από το κράτος προστατευτικά μέτρα για την υγεία των εργαζόμενων πρώτης γραμμης

Στη σημασία να λαμβάνονται από το ίδιο το κράτος όλα τα προστατευτικά μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των εργαζόμενων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αναφέρεται σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ.

Η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ αναφέρει ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τις αρμόδιες Αρχές του ωρομίσθιου κυβερνητικού προσωπικού και των Σχολικών Εφοριών, για επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν, όπως αναφέρει, με στόχο τη διασφάλιση της εργασιακής προστασίας των δικαιωμάτων και ασφάλειας στην εργασία τους.

Παράλληλα, η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ διαβεβαιώνει «τους εργαζόμενους που δίνουν αυτή τη μάχη ότι βρίσκεται σε εγρήγορση και στέκεται δίπλα τους σε αυτό τον αγώνα».

«Ιδιαίτερη αναφορά κάνουμε στον τομέα του ωρομίσθιου κυβερνητικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων οι οποίοι είναι οι αφανείς ήρωες του βασικού κρίκου της αλυσίδας για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19)», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ, προσθέτοντας ότι «το ωρομίσθιο κυβερνητικό προσωπικό που εργάζεται σε όλους τους τομείς εργασίας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί με άλλους επαγγελματίες Υγείας».

Σύμφωνα με την ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ, παρά την υποστελέχωση που υπάρχει στα νοσοκομεία, οι εργαζόμενοι καταβάλουν μια αξιέπαινη προσπάθεια να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντα τους σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες εργασίας.

«Ο στόχος είναι να κρατήσουν σε ψηλά επίπεδα τους κανόνες υγιεινής στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, την ποιοτική φροντίδα και προσφορά τους προς τους ασθενείς», καταλήγει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE