ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… διευκρίνηση του Υπουργού Οικονομικών στην ΚΟΠ, ανοίγει το δρόμο για τις διοικήσεις των Κυπριακών ομάδων

Η… διευκρίνηση του Υπουργού Οικονομικών στην ΚΟΠ, ανοίγει το δρόμο για τις διοικήσεις των Κυπριακών ομάδων

Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα (09/04) με ανακοίνωση της, ότι κατέθεσε προτάσεις στον Υπουργό Οικονομικών μέσω τηλεδιάσκεψης, που αφορούν τη στήριξη των Σωματείων στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού και ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης ανέλαβε να εξετάσει τις προτάσεις και να επανέλθει το συντομότερο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε πως τα Σωματεία μπορούν να ενταχθούν στα σχέδια ανέργων και αναστολής εργασιών που εξήγγειλε η κυβέρνηση, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις πρόνοιες για επιδότηση των μισθών των εργαζομένων, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στις διοικήσεις των Κυπριακών ομάδων για να προβούν στις ανάλογες ενέργειες για τα… περαιτέρω.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη 7 Απριλίου, είχαμε αναφέρει σε σχετικό μας ρεπορτάζ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Themasports.com, μία μεγάλη ομάδα φέρεται να κάνει σοβαρές σκέψεις για να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των εργασιών της, με σκοπό οι μισθοί των παικτών κι άλλων υπαλλήλων της, να καταβληθούν από το κράτος.

Πλέον, αναμένεται και άλλες ομάδες να σκεφτούν πολύ σοβαρά να ενταχθούν στο συγκεκριμένο σχέδιο, προκειμένου να μειώσουν τη… χασούρα έστω και προσωρινά, από την υγειονομική κρίση που ξέσπασε παγκοσμίως και άγγιξε και το ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί βέβαια, ότι το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταβάλει η κυβέρνηση σε έναν εργαζόμενο είναι 1200 ευρώ και άρα, μία τέτοια κίνηση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στους παίκτες των ομάδων, ειδικά στους υψηλόμισθους, όμως αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα λάβουν κανονικά τους μισθούς που προνοεί το συμβόλαιο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Δεν ΕΚΛΕΙΣΕ, το ΨΑΧΝΟΥΝ κι άλλοι…

The post Η… διευκρίνηση του Υπουργού Οικονομικών στην ΚΟΠ, ανοίγει το δρόμο για τις διοικήσεις των Κυπριακών ομάδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top