ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο οι «μνηστήρες» για Χάμες

Δύο οι «μνηστήρες» για Χάμες

Πέρυσι οι φήμες τον ήθελαν να αφήνει τη «Βασίλισσα» μιας και δεν χωρούσε στο ρόστερ. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ τελικά έμεινε όμως και πάλι τα δημοσιεύματα τον θέλουν εκτός Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκεζ απασχολεί και θα απασχολεί για καιρό ακόμη το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός άσσος το καλοκαίρι βρέθηκε μια «ανάσα» από την έξοδο, με την Νάπολι να αγγίζει αλλά τελικά να μην καταφέρνει την μεταγραφή. Μετά από οκτώ μήνες τα πράγματα δείχνουν να μην αλλάζουν. Αντιθέτως τα δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον 28χρονο ξανά υπό παραχώρηση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει καταφέρει να εντάξει τον παίκτη στα αρχικά του πλάνα. Οι επιλογές σε αυτή τη θέση έχουν θέσει τον Κολομβιανό στο περιθώριο. Με αυτά τα δεδομένα και το παχυλό συμβόλαιο να μαίνεται η Ρεάλ αναγκάζεται να βάλει «πωλητήριο» στον ποδοσφαιριστή της. Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να είναι έντονο για τον Χάμες, με τον 28χρονο να αλλάζει οριστικά ποδοσφαιρικό σπίτι.

Γιουνάιτεντ και Νάπολι στον δρόμο για τον Χάμες

Το ερώτημα είναι όμως, ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός του. Σύμφωνα με τους Ισπανούς το ενδιαφέρον έρχεται από δύο πλευρές. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι αναμένεται να κινηθούν ζεστά για τη περίπτωση του ταλαντούχου χαφ. Οι «Παρτενοπέι» δοκίμασαν όπως προαναφέραμε την τύχη τους και το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος φιλοδοξούν να κάμψουν όλες τις απαιτήσεις της Ρεάλ και του παίκτη και να οριστικοποιήσουν μια σπουδαία συμφωνία.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να έχει σαφές πλεονέκτημα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αυτό που ορέγεται εδώ και καιρό ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Πολ Πογκμπά είναι ο νούμερο ένα στόχος της «Βασίλισσας» και πιθανή ανταλλαγή με χρήματα δεν θα ήταν απίθανη να συμβεί.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Δύο οι «μνηστήρες» για Χάμες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top