Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ - ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Σε εντατικές έρευνες τοΤΑΕ για τον εντοπισμό των δραστών

ΠΑΦΟΣ - ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Σε εντατικές έρευνες τοΤΑΕ για τον εντοπισμό των δραστών

Εντατικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου, με θύμα 20χρονο από τη Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ της 10ης Απριλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον Παραλιακό δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, υπήρξε λογομαχία μεταξύ προσώπων, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί σοβαρά (πιθανόν με μαχαίρι) και να εγκαταλειφθεί αιμόφυρτο στην περιοχή. 

Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διεξήγαγαν εξετάσεις και έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο τραυματίας.

Το Σάββατο 11/04, κατά τη διάρκεια της συνέχισης των ερευνών, εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο σε, περιοχή “Βρέξη “στην Χλώρακα, κρυμμένο σε κοίτη ποταμού, το πτώμα νεαρού άντρα, το οποίο αναγνωρίστηκε ως 20χρονος από τη Συρία. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά και τα μέχρι στιγμής διερεύνηση στοιχεία,  ο φόνος διεπράχθη για λόγους τιμής μεταξύ αλλοδαπών .

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων επίσης από τη Συρία, ηλικίας 22 και 25 ετών, τα οποία και καταζητούνται. Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί τους Walid Al Moustafa 22 ετών και Tarek Haj Halaf 25 ετών και οι δύο από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου.

Επίσης απευθύνει έκκληση  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλ. 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα: Οι τιμές και τα είδη που προτιμούν οι Κύπριοι - Γιατί αξίζει να το προτιμήσεις από το τεχνητό - Δείτε εικόνες

Τμ.Μετεωρολογίας: Χαμηλές θερμοκρασίες - Τι περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

ΠαραTHEMA: Η έκπληξη απο τον Χατζηζαχαρία και το… ανακάτωμα του ππαλουζέ απο την Ευαγγέλου

Μας «απειλούν» τα κουνούπια και τον χειμώνα - Η θερμοκρασία «σταθμός», οι εστίες μόλυνσης και οι τρόποι προστασίας

Σάντος: Ανθρωπιστικό θέμα οι αγνοούμενοι, υπέρ Επιτροπής Αλήθειας - Όσα ανάφερε για το Κυπριακό



Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Ξαφνική επίσκεψη το πρωί της Κυριακής (3/12) του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αγιο Δομέτιο και συγκεκριμένα κοντά στην «Οικία της Μαρίας» όπου τις τελευταίες μέρες, είχε προηγηθεί περιστατικό με τούρκους στρατιώτες να έχουν τοποθετήσει κάμερες στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top