Στη φυλακή θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Στη φυλακή  θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 26χρονο ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο .

Ο 26χρονος συνελήφθη στην Πάφο και  τέθηκε  υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση για παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ρητίνη κάνναβης, βάρους 27 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ποσότητα κάνναβης 67 γραμμαρίων περίπου.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.