ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε οκτώ σημεία της Λεμεσού οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εργαζομένων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε οκτώ σημεία της Λεμεσού οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εργαζομένων

Άρχισαν το πρωί της Δευτέρας 13/04, δειγματοληπτικές εξετάσεις εργαζομένων του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε οκτώ σημεία της Λεμεσού, στο πλαίσιο εφαρμογής των τελευταίων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας το κορωνοϊού.

Ή όλη διαδικασία γίνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τα άτομα που προσέρχονται, παραμένουν στα οχήματα τους, από όπου τους λαμβάνεται δείγμα. Σημειώνεται πως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Την ίδια ώρα δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τους επαγγελματίες υγείας άρχισαν το πρωί στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Την Δευτέρα 13/04, , στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, νοσηλεύονταν μέχρι το μεσημέρι 21 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 1ο όροφο, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με κορωνοϊο και άλλοι τέσσερις με ύποπτα συμπτώματα.
 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, από τις επτά το βράδυ της Κυριακής 12/04, μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, προσήλθαν πέντε άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού με ύποπτα συμπτώματα, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν εισαγωγή.
 
Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο προσήλθαν πέντε άτομα για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου, δυο εκ των οποίων έγιναν εισαγωγή με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top