ΚΥΠΡΟΣ

Θέλεις πρωτάθλημα; Απόδειξε το

Θέλεις πρωτάθλημα; Απόδειξε το

Είναι απλά τα πράγματα στον Απόλλωνα.

Η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού προχώρησε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και ο Τον Κάανεν επέστρεψε στο νησί μας με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έστειλε το σύνθημα, ενώ μεγάλη κουβέντα γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και οι «κυανόλευκοι» θα πάνε λαβωμένοι στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια.

Οι απουσίες είναι σημαντικές, όπως και η δύσκολη αποστολή που περιμένει την ομάδα του Τον Κάανεν, στο ντεμπούτο του Ολλανδού. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, η τεχνική ηγεσία δούλεψε με τους παίκτες και αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως η εικόνα απέναντι στην Ανόρθωση, πρέπει να αποτελέσει απλά μια κακή παρένθεση.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τον ΑΠΟΕΛ. Απομένουν έξι αγώνες και το κάθε παιχνίδι, κρύβει και την δική του δυσκολία. Τα πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού είναι απλά. Αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Εκεί είναι ο «καθρέφτης» και μετά από συνεχόμενα παιχνίδια.

- Ο Απόλλωνας θα παραταχθεί στη Λευκωσία χωρίς τους Γκουγιόν, Στυλιανού, Νικολάου, Βασιλείου, Αντράντε, Παπουλής, Σανγκόι, Χαμντανί και Μερκή.

- Δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετρά φέτος ο Απόλλωνας απέναντι στην Ομόνοια

- Διαιτητής του αυριανού αγώνα (16:00) είναι ο Δημήτρης Μασιάς.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top