ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχαν διαφορές 34χρονος τραυματίας και 23χρονος καταζητούμενος - Οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα και τον πάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχαν διαφορές 34χρονος τραυματίας και 23χρονος καταζητούμενος - Οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα και τον πάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο

Πρωτοφανή υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού -για την οποία καταζητείται 23χρονος Τ/κ- σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο φερόμενος ως δράστης τη Δευτέρα γύρω στις 8:30μ.μ αποπειράθηκε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον 34χρονο, ο οποίος βρισκόταν μάλιστα πάνω σε πεζοδρόμιο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου (Λεμεσό) και αφού τον χτύπησε με το όχημα του, εγκατέλειψε τη σκηνή. Όπως υποστήριξε αργότερα το θύμα, είχε διαφορές με τον ύποπτο.

Υπόθεση πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 24χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. τη Δευτέρα (13/04), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, εντοπίστηκε τραυματισμένος άνδρας. Σύμφωνα με την πληροφορία, ο τραυματίας είχε κτυπηθεί από αυτοκίνητο, το οποίο είχε εγκαταλείψει τη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον τραυματία. Πρόκειται για 34χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος έφερε τραύματα στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα δεξιάς κνήμης και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον 34χρονο, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος, με τον οποίο φέρονται να έχουν κάποιες διαφορές.  Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, ο 23χρονος οδήγησε με ταχύτητα το αυτοκίνητο, προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει. Ακολούθως ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή με το αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το όχημα, είναι ιδιοκτησία 24χρονου. Εναντίον του, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top