ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέλαβε 15.000 προστατευτικές μάσκες

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέλαβε 15.000 προστατευτικές μάσκες

Πέραν των 15 χιλιάδων προστατευτικών μασκών και άλλα είδη προστασίας παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Λεμεσού από την αδελφοποιημένη κινεζική πόλη Ναντζίνκ και κυπριακές εταιρείες.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως, μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και στήριξης των αδελφοποιημένων πόλεων, η πόλη Ναντζίνκ της Κίνας, απέστειλε σήμερα  στο Δήμο Λεμεσού 10,000 προστατευτικές μάσκες, ενώ άλλες δύο εταιρείες στη Κύπρο πρόσφεραν με τη σειρά τους επίσης προστατευτικές μάσκες και άλλα είδη προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού .

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Melkor Holdings Ltd πρόσφερε 5,000 προστατευτικές μάσκες και η εταιρεία Mesi Medical Equipment Services International Ltd πρόσφερε 1,000 προστατευτικές μάσκες, 3,000 προστατευτικά καπέλα και 2,000 προστατευτικά παπούτσια.
 
Επισημαίνεται ότι οι προστατευτικές μάσκες θα διατεθούν για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου, των επισκεπτών στο Δήμο, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, και αριθμός από αυτές θα δοθούν από το Δήμο για τις ανάγκες είτε κοινοτήτων στην ύπαιθρο είτε οργανώσεων που ασχολούνται με κοινωνικές δράσεις.
 
Ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειες  της τοπικής αρχής στην καταπολέμηση της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top