ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικοί έξι εργαζόμενοι στο ΓΝ Πάφου μετά τον επαναληπτικό έλεγχο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικοί έξι εργαζόμενοι στο ΓΝ Πάφου μετά τον επαναληπτικό έλεγχο

Έξι εργαζόμενοι του ΟΚΥπΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου είναι θετικοί στον κορωνοϊό, μετά τον επαναληπτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας και ύστερα από ενημέρωση που έτυχε από την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από σύνολο 587 δειγμάτων που λήφθηκαν από εργαζόμενους στα δημόσια νοσηλευτήρια , τα έξι εξ αυτών ήταν θετικά και αφορούν εργαζόμενος στο ΓΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα οι πέντε εξ αυτών είναι εργαζόμενοι στην κουζίνα και το ένα αφορά επαγγελματία υγείας , ο οποίος ήταν σε υποχρεωτική απομόνωση τις τελευταίες 14 ημέρες , γιατί ήρθε, όπως αναφέρεται σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, κατόπιν τούτου,  ενεργοποιήθηκε σχετικό πρωτόκολλο, και όλοι οι εργαζόμενοι στην κουζίνα τέθηκαν σε υποχρεωτική απομόνωση ενώ ξεκινά η διαδικασία απολύμανσης του χώρου καθώς και ιχνηλάτηση των επαφών.

Λόγω του ότι η κουζίνα του Νοσοκομείου έκλεισε , έγιναν άμεσες ενέργειες για αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Σημειώνεται πως τα από τα Νοσοκομεία Πάφου και Πόλεως Χρυσοχούς υποβλήθηκαν σε επαναληπτικό έλεγχο 472 επαγγελματίες υγείας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top