ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μειώθηκαν σχετικά οι καταγγελίες - Η Λεμεσός έχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μειώθηκαν σχετικά οι καταγγελίες - Η Λεμεσός έχει την πρωτιά

Η Αστυνομία προχώρησε σε 59 καταγγελίες παγκύπρια για μετακινήσεις πεζών/οχημάτων από τις 6.00 χθες Δευτέρα (20/04) το απόγευμα μέχρι τις 6.00 σήμερα Τρίτη (21/04) το πρωί, σε σύνολο 3.422 ελέγχων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία έγιναν 1.317 έλεγχοι και 17 καταγγελίες. Στη Λεμεσό έγιναν 958 έλεγχοι και 22 καταγγελίες. Στη Λάρνακα έγιναν 391 έλεγχοι και 9 καταγγελίες, στην Πάφο 138 έλεγχοι και 5 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 218 έλεγχοι και 3 καταγγελίες, στην περιοχή Μόρφου 95 έλεγχοι και μια καταγγελία.

Από την Τροχαία Αρχηγείου έγιναν σε παγκύπρια βάση 208 έλεγχοι για μετακινήσεις και δυο καταγγελίες. Από την ΜΜΑΔ έγιναν παγκύπρια 47 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε παράβαση.

Εξάλλου, σε σύνολο 726 ελέγχων παγκύπρια σε υποστατικά έγινε μία καταγγελία. Η καταγγελία προέκυψε στην Αμμόχωστο ύστερα από 116 ελέγχους υποστατικών.

Στις άλλες επαρχίες δεν προέκυψε κάποια καταγγελία από την Αστυνομία. Στη Λευκωσία έγιναν 203 έλεγχοι υποστατικών, στη Λεμεσό 4 έλεγχοι, στη Λάρνακα 149, στην Πάφο 142 και στην περιοχή Μόρφου 112 έλεγχοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE