ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Συνέλαβαν τρεις νεαρούς για παράνομη κατοχή ναρκωτικών αλλά και για διάρρηξη κατοικίας

ΠΑΦΟΣ: Συνέλαβαν τρεις νεαρούς για παράνομη κατοχή ναρκωτικών αλλά και για διάρρηξη κατοικίας

Yπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 22, και 22 ετών για υπόθεση παράνομη κατοχής ναρκωτικών και κλοπιμαίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά συνελήφθη ο 26χρονος ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του που βρίσκεται σε χωριό της Επαρχίας Πάφου εντοπίστηκαν ναρκωτικά αλλά και κλοπιμαία.

Συγκεκριμένα στην κατοικία του 26χρονου εντοπίστηκαν 20 γραμμάρια κάνναβης, μικρή ποσότητα του χημικού ναρκωτικού κρυστάλ , δυο φλομπέρ τα οποία φέρεται να είχαν κλαπεί στην διάρκεια διάρρηξης κατοικίας αλλά και διάφορα άλλα ηλεκτρικά εργαλεία.

Η διάρρηξη της κατοικίας είχε καταγγελθεί από τον ιδιοκτήτη της στο χωριό Μηλιά της Επαρχίας Πάφου και είχε διαπραχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 17-20 /4/20 .

Για τα ανευρεθέντα ο 26χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Στην κατοικία του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης και άλλη περιουσία που εξετάζεται κατά πόσο και αυτή προέρχεται από διαρρήξεις και κλοπές.

Μετά την σύλληψη του 26χρονου και μετά από μαρτυρία που προέκυψε η Αστυνομία προχώρησε στις άλλες δύο συλλήψεις των νεαρών προσώπων.

Την υπόθεση εξετάζουν η ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top