ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 87 καταγγελίες για παραβιάσεις - Ποιές πόλεις έχουν την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 87 καταγγελίες για παραβιάσεις - Ποιές πόλεις έχουν την πρωτιά

Σε συνολικά 87 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια, από τις 18:00 το απόγευμα χθες Παρασκευή (24/04) μέχρι τις 6 σήμερα Σάββατο (25/04) ο πρωί, η Αστυνομία, για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 3.397 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς στη Λευκωσία έγιναν 1.156 έλεγχοι και υπήρξαν 7 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 940 έλεγχοι και 36 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 414 έλεγχοι και 24 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 251 έλεγχοι και 3 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 261 έλεγχοι και 13 καταγγελίες και στη Μόρφου 79 έλεγχοι, χωρίς καμία καταγγελία.

Επιπλέον, έγιναν 219 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 3 καταγγελίες, και 77 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ, με μια καταγγελία.

Ανέφερε, επίσης, ότι από τους ελέγχους υποστατικών από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα έγιναν 495 έλεγχοι και υπήρξαν δυο καταγγελίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE