ΚΥΠΡΟΣ

To φάρμακο και το standing oveition!

To φάρμακο και το standing oveition!

Η προσοχή στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια είναι με τη πλάτη στον τοίχο αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν της αφήνει πολλές ελπίδες ωστόσο η προσπάθεια είναι δεδομένο ότι θα γίνει

Από την στιγμή που στην Ομόνοια αποφάσισαν να βάλουν στο πίσω μέρος του μυαλού της της ήττα από τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο που εξανεμίζει τις ελπίδες για πρόκριση έπρεπε να πιουν το φάρμακο της νίκης με τον Απολλωνα. 

Οι πράσινοι με τον κόσμο στο backround και τον Παναγή «φύλακα άγγελο» κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που τους έδωσε το γρήγορο γκολ του Σκέμπρι και να πάρουν μια υπερπολύτιμη νίκη φτάνοντας όλο και περισσότερο στο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Το μοναδικό ίσως πλήγμα για την ομάδα του Καϊάφα είναι ο Γκουλόν ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. 

Από κει και πέρα ενθουσιασμό σκόρπισε ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγή που σε ορισμένες περιπτώσεις φάνταζε ότι στη πλάτη του έχει χρόνια εμπειρίας. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και με τις φανταστικές επεμβάσεις του «ανάγκασε» τον Κάανεν να του πιστώσει στο τέλος τη μεγάλη νίκη καθώς και τον κόσμο να τον συγχαρεί μετά το τελευταίο σφύριγμα με ένα standing ovetion. Πρωταγωνιστής στην χτεσινή «παράσταση» στο ΓΣΠ ήταν και ο Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή ανοίγοντας το σκορ. 

Η προσοχή στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια είναι με τη πλάτη στον τοίχο αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν της αφήνει πολλές ελπίδες ωστόσο η προσπάθεια είναι δεδομένο ότι θα γίνει. Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το ματς με τον Κώστα Καϊάφα να καταστρώνει τα σχέδια του. 

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top