Με 8 παίκτες εκτός και το μυαλό στην ΑΕΚ!

Με 8 παίκτες εκτός και το μυαλό στην ΑΕΚ!

Όχι έναν ούτε δύο αλλά οκτώ βασικούς ποδοσφαιριστές θα στερηθεί ο προπονητής της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το απόγευμα της Κυριακής.

Η γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θέλουν να διευρύνουν τη διαφορά από τη 2η Νέα Σαλαμίνα σήμερα στο Αμμόχωστος ωστόσο το έργο τους φαντάζει αρκετά δύσκολο ένεκα των 8 απουσιών. Συγκεκριμένα ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Φεγκρούς, Ελευθερίου, Καρλίτος, Ντιαλό, Σακέτι, Σέμα, Σαρντινέρο, Μπεμπέ, Εσπάνια και Ιονίτσα.

Ο μεγάλος επαναληπτικός με την ΑΕΚ είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών αλλά και του τεχνικού επιτελείου παρόλα αυτά πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση στο σημερινό παιχνίδι. Άλλωστε ενδεχόμενη νίκη επί της Νέας Σάααμίνας θα δώσει το έναυσμα για τη μεγάλη πρόκριση στο Τσίρειο τη Τετάρτη. 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE