ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Syoss Thicker Hair για μαλλιά με extra όγκο και κράτημα!

Syoss Thicker Hair για μαλλιά με extra όγκο και κράτημα!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας.

Τα μαλλιά μας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, το οποίο μας βοηθά να εκφράζουμε προς τα έξω την αυτοπεποίθηση μας. Γι’ αυτό και συνεχώς αναζητάμε προϊόντα τα οποία γίνονται σύμμαχοι μας στη συγκεκριμένη αποστολή και μας υποστηρίζουν στο να αποκτήσουμε πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Τα προϊόντα Syoss είναι ικανά να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάλογα με τον κάθε τύπο μαλλιών, ενώ παράλληλα χαρίζουν ανάλαφρα, λαμπερά μαλλιά, που δείχνουν υγιή και περιποιημένα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!
Συχνά οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται για τα λεπτά και ταλαιπωρημένα τους μαλλιά. Η σειρά προϊόντων hair styling Syoss Thicker Hair είναι η λύση στο πρόβλημα τους καθώς παρέχουν προστασία στα λεπτά μαλλιά και δίνουν έως και 30% παχύτερη αίσθηση της τρίχας. Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα: Το Thicker Hair Fiber Spray, το Thicker Hair Mousse και το Thicker Hair Hairspray.

• Thicker Hair Fiber Spray Setting: Το Syoss Thicker Fiber Spray με την αποκλειστική τεχνολογία ίνων που διαθέτει, χαρίζει στα μαλλιά πυκνότητα και όγκο. Η ισχυρή του φόρμουλα παρέχει στα μαλλιά έως και 30% συμπύκνωση, μεγάλο όγκο και πληρότητα χρησιμοποιώντας το από τις ρίζες έως τις άκρες. Για μαλλιά πλούσια στη στιγμή το Syoss Thicker Fiber Spray είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

• Thicker Hair Mousse: Το Syoss Thicker Hair Mousse με σκόνη πάχυνσης για παχιά αίσθηση τρίχας, παρέχει έως και 48 ώρες επιπλέον στυλ για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε ελαφριά μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν πλούσιο όγκο χωρίς να κολλάνε.

• Thicker Hair Hairspray: Το Syoss Thicker Hair Hairspray χαρίζει στα μαλλιά σας μεγάλο κράτημα διαρκείας έως και 48 ώρες! Επίσης, παρέχει στα μαλλιά μια αέρινη μορφή αναδεικνύοντας μέχρι και το σώμα σας.


Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από επαγγελματίες κομμωτές, τα προϊόντα Syoss προσφέρουν επαγγελματική περιποίηση σε προσιτές τιμές. Η ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει το Syoss, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ ενισχύει τη πιθανότητα να αποκτήσετε τα μαλλιά που πάντα επιθυμούσατε!
Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας ένα όμορφο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, δίνοντας στα μαλλιά σας όγκο, ζωντάνια και λάμψη, χάρη στη σειρά περιποίησης μαλλιών, Syoss Thicker Hair. Η σειρά Syoss Thicker Hair είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top