ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε προτάσεις από ΤΕΣΣΕΡΙΣ Κυπριακές ομάδες πριν πάει στα Εμιράτα!

Αποκάλυψε προτάσεις από ΤΕΣΣΕΡΙΣ Κυπριακές ομάδες πριν πάει στα Εμιράτα!

Δηλώσεις στον SuperSport FM έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Χρήστος Κόντης, ο οποίος θυμήθηκε μεταξύ άλλων, κάποιες από τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην ομάδα της Λευκωσίας.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τις πιο όμορφες στιγμές του στον ΑΠΟΕΛ: «Οι προκρίσεις επί της Κοπεγχάγης και της Λέγκια. Το λέω και ανατριχιάζω για το τι ακολούθησε, αυτά δεν τα ξεχνάω, όπως και με τη Λιόν, σε προπονητικό επίπεδο πλέον. Λέγαμε τότε, να μην πέσουμε με Ρεάλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα και όλους τους άλλους τους έχουμε, τόση αυτοπεποίθηση είχαμε και το πιστεύαμε πολύ».

Για το δέσιμο που είχε με τον κόσμο: «Έπαιζα πρώτα για τον κόσμο και μετά για μένα, η αγάπη που δέχθηκα ήταν πολύ μεγάλη. Η Κύπρος είναι το δεύτερο σπίτι μου. Στο ΑΠΟΕΛ ήμουν πιο ώριμος παίκτης και έχω κάνει τα καλύτερα μου παιγνίδια εκεί, όπως και στον Πανιώνιο».

Για την απόφαση του να πάει στα Εμιράτα: «Φέτος πήρα και τον Χιώτη και τον Ευθύμη Κυπριανού. Έχοντας ζήσει και προηγουμένως στα Εμιράτα, είχα αφήσει κάτι πίσω μου όταν έφυγα και μετά τον χρόνο που πέρασα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ψάχτηκα πολύ και αποφάσισα να ξεκινήσω μόνος μου ως προπονητής με το τιμ το δικό μου, είχα και κάποιες επαφές στην Κύπρο, αλλά προέκυψαν τα Εμιράτα, μου έκαναν την πρόταση από την Αλ Χάττα και βρίσκομαι εδώ, ξέρω και το πρωτάθλημα πολύ καλά».

Για το αν είχε προτάσεις από Κύπρο πριν πάει στα Εμιράτα: «Είχα μιλήσει με την Πάφο, υπήρχε ενδιαφέρον από την Ένωση, μίλησα και με το ΑΠΟΕΛ και με μια ακόμη ομάδα, έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά η πρόταση ήρθε από την Αλ Χάττα».

Για το αν τον ενδιαφέρει να εργαστεί στην Κύπρο: «Ποτέ μην λες ποτέ. Ένα μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής και προπονητικής μου καριέρας ήταν στην Κύπρο. Ξέρω τα πάντα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και αν μου γίνει πρόταση θα την σκεφτώ. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν είναι η προτεραιότητα μου, θα ήθελα να συνεχίσω στα Εμιράτα, αφού έχω φτιάξει καλό όνομα εδώ».

Για την Αλ Χάττα: «Είναι μία μικρή ομάδα, ήταν κυρίως στη Β΄ κατηγορία, είχε παίξει 2-3 φορές στην Α’ κατηγορία. Το είδα ως προοπτική για να δείξω ποιος είμαι και να δείξω έργο. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε μία ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, αλλά θα το παλέψουμε».

Για τον Γιοβάνοβιτς και την Εθνική Εμιράτων: «Ήταν λάθος που δεν συνέχισε στην Εθνική ο Ιβάν, λόγω της αναβολής των αγώνων. Με εξέπληξε που πήγαν σε αλλαγή προπονητή, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχαινε. Το να απολύεις προπονητή λόγω του κορωνοϊού, είναι τρελό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν. Αυτός με ανέδειξε και ποδοσφαιρικά και προπονητικά. Ναι είναι ο μέντορας μου και έμαθα δίπλα του πολλά. Δέκα χρόνια ήμασταν μαζί, πήρα πολλά και προσπάθησα κι εγώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δέθηκα πολύ και με τον Γιοβάνοβιτς. Γενικά, ήμουν το αγαπημένο παιδί όλων των προπονητών μου και όλοι με βοήθησαν. Ξεχωρίζω και τον Φερνάντο Σάντος που ήταν ποδοσφαιρικός πατέρας και με έκανε να αισθανθώ σημαντικός».

Για το αν θα συνεχιστεί το ποδόσφαιρο στα Εμιράτα: «Βγήκε μία απόφαση να παίξουμε τον Αύγουστο. Είναι παράλογη αυτή η απόφαση. Μας είπαν ότι πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά πως θα κάνουμε προετοιμασία τον Ιούλιο, με 50 βαθμούς, ανάσα δεν μπορείς να πάρεις, η υγρασία κτυπά κόκκινο. Ποιος θα αντέξει να παίξει 90 λεπτά παιχνίδι; Αν αυτή είναι η απόφαση, θα την ακολουθήσουμε, αλλά τέλη Μάιου θα αποφασίσουν οριστικά. Χθες έδωσα στους παίκτες μου το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή άδεια. Κι εμείς φεύγουμε την άλλη εβδομάδα, να γυρίσουμε στα σπίτια μας και θα δούμε τι θα γίνει».

The post Αποκάλυψε προτάσεις από ΤΕΣΣΕΡΙΣ Κυπριακές ομάδες πριν πάει στα Εμιράτα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top