ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι διέφυγαν στα κατεχόμενα οι φονιάδες της Πάφου- Έκαναν έρανο για να τους βοηθήσουν-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι διέφυγαν στα κατεχόμενα οι φονιάδες της Πάφου- Έκαναν έρανο για να τους βοηθήσουν-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι για τον φόνο 20χρονου που σημειώθηκε στις 10 Απριλίου στην Χλώρακα.

Του Στέλιου Στυλιανού

Πρόκειται για τους Vahit El Mustafa και Talat El Halaf 22 και 25 ετών οι οποίοι φαίνεται πως κατάφεραν να διαφύγουν σε εδάφη που δεν ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Όπως έγκυρα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, οι δύο επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο που ανήκει αδελφό ενός εκ των δύο έφτασαν μέχρι τα σύνορα με την κατεχόμενη Ζώδια (όπου εντοπίστηκε και το όχημα) και κατάφεραν να «τρυπώσουν» στα κατεχόμενα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή είχαν σκοπό να εγκαταλείψουν την χώρα και μάλιστα, φιλικά τους πρόσωπα στην Πάφο, διενεργούσαν (υπό μυστικότητα) έρανο ώστε να τους στείλουν χρήματα τα οποία θα ήταν το «διαβατήριο» τους ώστε με κάποια βάρκα ή πλοίο να αναχωρήσουν από το νησί.

Τελικά εντοπίστηκε σε σπίτι Σύρου, ο οποίος φαίνεται να τους «έκρυβε» για τουλάχιστον 4 μέρες γεγονός που παραδέχθηκε και ενώπιον ψευδοδικαστηρίου.

Οι δύο τους οδηγήθηκαν εκ νέου ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» το οποίο διέταξε την 8ημερη προσωποκράτησή τους, ενώ εκτιμάται ότι μετά το πέρας των 8 ημερών, αναμένεται μέσω των Ηνωμένων Εθνών, να παραδοθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία ώστε να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top