ECDC: Η Κύπρος, η τρίτη χώρα της ΕΕ με τα λιγότερα κρούσματα

ECDC: Η Κύπρος, η τρίτη χώρα της ΕΕ με τα λιγότερα κρούσματα

Η Κύπρος είναι η τρίτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα λιγότερα κρούσματα, αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Επιτήρησης Λοιμωδών Νοσημάτων (ECDC).

Με βάση στοιχεία, που δίνει από σύνολο 31 χωρών, η χώρα που κατέγραψε τα λιγότερα κρούσματα είναι το Λίχτενσταϊν, με μόλις 83 περιστατικά, δεύτερη είναι η Μάλτα με 480 περιστατικά και τρίτη η Κύπρος 874 (αριθμός που ίσχυε πριν ανακοινωθούν τα τέσσερα νέα περιστατικά χθες).

Η χώρα της Ευρώπης με τα περισσότερα κρούσματα είναι η Ισπανία με 218,011 περιστατικά, και δεύτερη η Ιταλία με 211,938 περιστατικά.

Η Ελλάδα, βρίσκεται στη 12η θέση με 2,632 κρούσματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE