ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έφερε κράνος ο άτυχος Παναγιώτης- 'Φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα'

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έφερε κράνος ο άτυχος Παναγιώτης- 'Φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα'

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 6/5 στη Λεμεσό, με θύμα τον 62χρονο Παναγιώτη Καρανικόλα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, στην έξοδο προς Μουταγιάκα, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

 
Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ ο 62χρονος κατευθυνόταν με τη μοτοσικλέτα του ανατολικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να συρθεί  και να καταλήξει σε χωράφι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE