ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναβολή του Κακουργιοδικείου για το ΣΑΠΑ λόγω Σαρίκα - Θα συμπεριληφθεί στο ίδιο κατηγορητήριο με τους άλλους τέσσερις - Νέα δικάσιμος στις 27 Απριλίου

Αναβολή του Κακουργιοδικείου για το ΣΑΠΑ λόγω Σαρίκα - Θα συμπεριληφθεί στο ίδιο κατηγορητήριο με τους άλλους τέσσερις - Νέα δικάσιμος στις 27 Απριλίου

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ προστέθηκε στο κατηγορητήριο μαζί με τους άλλους κατηγορούμενους και είχε ενημερωθεί για αυτό την Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στη ολομέλεια της Βουλής για το θέμα των εκποιήσεων.

Νεότερη ενημέρωση 

Ανεστάλη σήμερα από το Κακουργιοδικείο Πάφου η ποινική δίωξη για τους Γιώργο Μιχαηλίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου, Βάσο Βασιλείου και Γιώργο Σιαηλή, που κατηγορούνται σχετικά με την υπόθεση του ΣΑΠΑ, προκειμένου να καταχωρηθεί εκ νέου η υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, συμπεριλαμβάνοντας το βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα στο ίδιο κατηγορητήριο.

Η αναστολή, όπως ανακοίνωσε η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται από το δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο, έγινε κατόπιν οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα. Ακολούθως θα γίνει παραπομπή εκ νέου στο Κακουργιοδικείο.

Στο παρόν στάδιο θα οριστεί νέα δικάσιμος από την αρχή, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Το κατηγορητήριο αναμένεται να επιδοθεί στο Φειδία Σαρίκα τις επόμενες ημέρες, καθώς την περασμένη Παρασκευή, όταν οι εξεταστές της υπόθεσης επικοινώνησαν με το βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου, προκειμένου να του ζητήσουν να παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο, ο κ. Σαρίκας επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα.

Η νέα δικάσιμος ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ορίστηκε για τις 27 Απριλίου.

Προηγούμενη ενημέρωση 

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου συνεχίζεται σήμερα στις 09:00 το πρωί  η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο στο κατηγορητήριο αναμένεται να προστεθεί και ο βουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας, ο οποίος κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Πάφου είχε δωροδοκηθεί .

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο τέως Διευθυντής του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης.

Μαζί με τον κ. Σαρίκα στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης, του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου, του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου και ο νυν Δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ  Γιώργος Σιαηλής.

Με τα νέα δεδομένα και την προσθήκη στους κατηγορουμένους του κ. Σαρίκα, αναμένεται η σημερινή δικάσιμος να αναβληθεί και να οριστεί νέα ημερομηνία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top