ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Κυνηγά ρεκόρ που κρατά 66 ολόκληρα χρόνια

ΑΠΟΕΛ: Κυνηγά ρεκόρ που κρατά 66 ολόκληρα χρόνια

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ερμή, επικράτησε με 3-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα, πέρασε στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά.

Πέντε στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ έχει στα πόδια του τον τίτλο και θέλει να φθάσει σε ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Να κατακτήσει για 3η διαδοχική σεζόν το πρωτάθλημα, κάτι που έχει κάνει για τελευταία φορά την σεζόν 1948-49, όταν πήρε τρία πρωταθλήματα της σεζόν (1946-47, 1947-48, 1948-49).

Στον ΑΠΟΕΛ τα θέλουν… όλα! Το μυαλό όλων βρίσκεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Ομόνοια, όπου καλείται να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Παράλληλα, το συγκρότημα του Τόρστεν Φινκ κοιτάζει και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Για το χθεσινό ματς, πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή παρουσία του Τζιμπούρ που σημείωσε δύο γκολ και έφθασε τα έντεκα στο πρωτάθλημα. Ο Ερμής ήταν η όγδοη ομάδα την φετινή σεζόν που δέχεται γκολ από τον Αλγερινό. Πολύ καλή παρουσία και από τον Χαραλαμπίδη, που είχε συμβολή και στα τρία γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Φινκ «έκοψε» τα πανηγύρια στους παίκτες του. Στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του ματς, μας θύμισε τον τελικό του Champions League Μίλαν – Λίβερπουλ, θέλοντας να δείξει πως η πρόκριση στον τελικό ακόμη δεν ήρθε.

Ο Γιώργος Εφραίμ με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει προβάδισμα για την πρόκριση αλλά πρέπει να δείξει σοβαρότητα. Για το πρωτάθλημα, συμπλήρωσε πως η ομάδα του αν προχωρήσει μόνο με νίκες, θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top