Εκεί στο ΑΚΕΛ, δεν έμαθαν τίποτα από τα παθήματα του Αβέρωφ; Τι θέλουν τις συναυλίες και τις επισκέψεις στα εργοτάξια των Πύργων;

Εκεί στο ΑΚΕΛ, δεν έμαθαν τίποτα από τα παθήματα του Αβέρωφ; Τι θέλουν τις συναυλίες και τις επισκέψεις στα εργοτάξια των Πύργων;

Σε αυτό τον τόπο, η κριτική πρέπει να γίνει πολυδιάστατα, όχι μονομερώς και ιδεοληπτικά. 

Πριν λίγες εβδομάδες, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας. Τα αντανακλαστικά της κοινής γνώμης λειτούργησαν άψοξα, κατακρίνοντας, ορθώς, την εν λόγω πράξη. Βγήκε ο κ. Νεοφύτου και προς τιμήν του, απολογήθηκε.

Έλα όμως που είμαστε ακόμη εν καιρώ περιοριστικών μέτρων και κάποιοι εξακολουθούν να περνούν τα λάθος μηνύματα, για προφανείς λόγους.

Πήγε, λοιπόν, το ΑΚΕΛ, να διοργανώσει συναυλίες έξω από τα δημόσια νοσηλευτήρια. Όπως βλέπετε, ο κ. Άντρος Κυπριανού δεν χρησιμοποίησε, έστω και τυπικά, μάσκα. Όχι ότι είναι υποχρεωτική. Αλλά αν μη τι άλλο, όμως, περιμένεις από τον Πρόεδρο του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος, μία υπευθυνότητα.

Αχρείαστες οι συναυλίες. Το νοσηλευτικό προσωπικό δε θέλει τέτοια για να τονωθεί το ηθικό του. Έμπρακτη στήριξη θέλει, ενίσχυση των αιτημάτων του. Αυτό του είναι αρκετό. Δεν χρειάζονται ‘πανηγύρια και γιορτές‘ που πυροδοτούν συνωστισμό κόσμου. Στο κάτω κάτω, υπήρχαν και άνθρωποι που χαροπάλευαν στις ΜΕΘ, λίγα μέτρα παρακάτω.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια ήταν περιττά. Και νομιμοποιούν στη κοινή γνώμη μία αίσθηση ‘χαλαρώματος’.

Νηφαλιότητα και προσεγμένες κινήσεις θέλει αυτή η περίοδος. Αυτό δεν ζητούν όλοι από τον κόσμο, εξάλλου;

Υ.Γ: Επισκέφθηκε και τα εργοτάξια των Πύργων της Λεμεσού ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Αν ήθελε να στείλει τα ανάλογα μηνύματα στους εργαζόμενους, ας πήγαινε σε μικρότερα εργοτάξια, μακρυά από τις μεγαλοκαταστευαστικές που για τα υπερκέρδη τους ρήμαξαν τον τόπο και το τοπίο. Συμβολικά, το έχασε κι εδώ. Εκτός κι αν, τελικά, ονειρεύονται και στην Εζεκία Παπαϊωάννου μία τέτοια ‘παρασιτική’ ανάπτυξη.

Γ. Τατ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE