Άρχισε η Σχολή Διαιτησίας Beach Volley – Διαδικτυακά μαθήματα

Άρχισε η Σχολή Διαιτησίας Beach Volley – Διαδικτυακά μαθήματα

Άρχισε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 το Σεμινάριο Διαιτησίας Beach Volley διαδικτυακά που θα συνεχιστεί κάθε Δευτέρα – Πέμπτη από τις 19 00 μέχρι τις 21 00. Στη Σχολή συμμετέχουν 20  υποψήφιοι διαιτητές  οι οποίοι θα παρακολουθούν θεωρητικά μαθήματα μέχρι τις 29 Ιουνίου 2020.

Με την ολοκλήρωση των θεωρητικών μαθημάτων θα γίνουν εξετάσεις και ακολούθως θα γίνουν κάτω υπό προϋποθέσεις κάποια τουρνουά όπου θα δοκιμαστούν σε πρακτικό επίπεδο οι εκπαιδευόμενοι διαιτητές. Στόχος να περάσουν όλοι οι επίδοξοι διαιτητές από όλα τα στάδια.

Στην πρεμιέρα της Σχολής απεύθυνε χαιρετισμό ο  διευθυντής της ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης ενώ μίλησαν ο εκ των εκπαιδευτών διεθνής διαιτητής beach Volley Σέργης Σεργίου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Σάλας και Παραλίας Χρίστος Μαϊφόσιης.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Άρχισε η Σχολή Διαιτησίας Beach Volley – Διαδικτυακά μαθήματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE