ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ασυγχώρητο (κι εξωφρενικό) λάθος των Τζαζ στο Game 6 με τους Μπουλς (BINTEO)

Το ασυγχώρητο (κι εξωφρενικό) λάθος των Τζαζ στο Game 6 με τους Μπουλς (BINTEO)

Μια απόφαση των Γιούτα Τζαζ πριν από το τζάμπολ του Game 6 των NBA Finals 1998, ήταν αρκετή για να αφήσει άναυδο τον Μάικλ Τζόρνταν που δεν πίστευε στ’ αυτιά και τα μάτια του αυτό που ζούσε (VIDEO).

Το “The Last Dance”, το ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, μας κράτησε “ενεργούς” την ώρα που ο κορονοϊός έχει βάλει λουκέτο στον παγκόσμιο αθλητισμό εδώ και δύο μήνες. Από το “The Last Dance” (που ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας στο Netflix με τα επεισόδια 9 και 10) προέκυψαν τρομερά ενδιαφέρουσες ιστορίες για τους πρωταγωνιστές εκείνης της Δυναστείας δείτε όμως και το μεγάλο λάθος που έκαναν οι Γιούτα Τζαζ πριν από το τζάμπολ του Game 6 των NBA Finals το 1998.

Με την παρουσίαση των Μπουλς να ολοκληρώνεται, στα μεγάφωνα του Delta Center άρχισε να παίζει το Sirius, το κομμάτι που χρησιμοποιούσαν οι Ταύροι στα εντός έδρας παιχνίδια τους, αυτό το επικό κομμάτι που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, τα πιο εμβληματικά στον χώρο του αθλητισμού! Την ώρα λοιπόν που κάποιοι παίκτες έκλειναν τα αυτιά τους για να γλιτώσουν από τα ντεσιμπέλ και οι θεατές προσπαθούσαν να… επιβιώσουν από την ένταση, ο Μάικλ Τζόρνταν παρακολουθούσε άναυδος όσα γίνονταν γύρω του. Πως να πιστέψει ότι οι Τζαζ έκαναν αυτό το λάθος, χρησιμοποίησαν το κομμάτι της ομάδας τους σε ματς ζωής ή θανάτου.

Τι ακολούθησε; Η νίκη των Μπουλς (87-86) χάρη στο The Shot 2 του Μάικλ Τζόρνταν που πρώτα έκλεψε τη μπάλα από τον Καρλ Μαλόουν κι εν συνεχεία εκτέλεσε από τα πεντέμιση μέτρα διώχνοντας μακριά του τον Μπράιον Ράσελ. Ο MJ τελείωσε τον αγώνα με 45 πόντους από 12/28 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 12/15 βολές, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και μόλις ένα λάθος σε 43:41. Ο Τόνι Κούκοτς ακολούθησε με 15 πόντους, ενώ ο Σκότι Πίπεν είχε μόλις οκτώ σε 25:43, καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση.

Δείτε τι είχε συμβεί στην παρουσίαση των Γιούτα Τζαζ:

Πηγή: sport24.gr

The post Το ασυγχώρητο (κι εξωφρενικό) λάθος των Τζαζ στο Game 6 με τους Μπουλς (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top