ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορεκτικό με πεντάρα η Μπάγερν που περιμένει το κυρίως πιάτο με την Ντόρτμουντ

Ορεκτικό με πεντάρα η Μπάγερν που περιμένει το κυρίως πιάτο με την Ντόρτμουντ

Την έκανε μια χαψιά, όπως σαν να ήταν ένα από φημισμένα λουκάνικα της περιοχής. Τάληρο στον πρώτο γύρο, τάληρο και στο Μόναχο, με την Μπάγερν να διαλύει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και να της ανοίγει η όρεξη για το κλασικό ντέρμπι της Τρίτης με την Ντόρτμουντ, όπου μπορεί και να έχουμε πρόωρη στέψη στην Bundesliga, με την διαφορά να παραμένει κολλημένη στους τέσσερις βαθμούς.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν απολαυστική. Κυριαρχική. Ολοκληρωτική. Από το πρώτο λεπτό έκλεισε τους αντιπάλους στο πρώτο μισό, το σφυροκόπημα ήταν ασταμάτητο, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να περάσουν το κέντρο.

Η βολίδα του Λεβαντόφσκι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τραπ (12’), δύο λεπτά αργότερα ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Παβάρ από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η απόλυτη κυριαρχία μετουσιώθηκε σε γκολ με όμορφο βολέ του Γκορέτσκα (17’, 1-0) που ήρθε σαν τρέιλερ σε σέντρα του Μίλερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν και βρήκαν δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με τον δημιουργό να χρίζεται σκόρερ και τον Τόμας Μίλερ με διπλή προσπάθεια να κάνει το 2-0 (41’).

Η Φρανκφούρτη έμοιαζε σαν χαμένη στο γήπεδο και άντεξε μόλις 45 δευτερόλεπτα δίχως να δεχθεί γκολ στην επανάληψη, με τον Λεβαντόφσκι με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 3-0, με το 41ο του γκολ στην σεζόν.

Εκεί που όλα έδειχναν έναν υγιεινό περίπατο, ο Μάρτιν Χιντερέγκερ έδειξε την αχίλλειο πτέρνα των Βαυαρών. Τα στημένα και το παιχνίδι ψηλά. Με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (52’ – 55’) ο Αυστριακός αμυντικός έκανε μόνος του το 3-2, φτάνοντας τα 8 τέρματα στην φετινή Bundesliga.

Κάπου εκεί όμως, η ομάδα του Χάνζι Φλικ θύμωσε και πάτησε ξανά το πόδι στο γκάζι. Από μία τρελή κούρσα του Αλφόνσο Ντέιβις και μοιραίο λάθος του Φερνάντες, ο Καναδός μπακ – εξτρέμ πλάσαρε όμορφα για το 4-2 (61’), ενώ ο επίλογος γράφτηκε από το… χατ-τρικ του Χιντερέγκερ.

Ο Αυστριακός μπέρδεψε τα μπούτια του μετά από το κακό πλασέ του Γκνάμπρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 5-2 στο πιο χορταστικό ματς της Bundesliga μετά την επανέναρξη.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης: 

Η… χαρά των φιλοξενούμενων στη Γερμανία! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

The post Ορεκτικό με πεντάρα η Μπάγερν που περιμένει το κυρίως πιάτο με την Ντόρτμουντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top