Βράδυ Σαββάτου και ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή – Πήρε Κύπριο αμυντικό

Βράδυ Σαββάτου και ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή – Πήρε Κύπριο αμυντικό

Το βράδυ του Σαββάτου (23-05-2020) ο Ορφέας Λευκωσίας ανακοινωσε την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Την πρώτη μας μεταγραφή αποτελεί για τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Βασιλείου που αγωνίστηκε στην ομάδα μας για ένα 6μηνο τη σεζόν 2015-2016.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή με κύρια προσόντα τη δύναμη και την ταχύτητα. Τα τελευταία 4 χρόνια, λόγω σπουδών, αγωνιζόταν σε ομάδες της Ελλάδας.

Καλωσοριζουμε τον Δημήτρη ξανά στην οικογένεια του ΟΡΦΕΑ».

The post Βράδυ Σαββάτου και ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή – Πήρε Κύπριο αμυντικό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE