ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η… σκόνη που ενέπλεκαν την Ομόνοια, οι διερευνητικές επαφές για το μέλλον παίκτη στην Κύπρο και… Ρόκα»

«Η… σκόνη που ενέπλεκαν την Ομόνοια, οι διερευνητικές επαφές για το μέλλον παίκτη στην Κύπρο και… Ρόκα»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Προτεραιότητα του Ρόκα δεν είναι οι πωλήσεις των «Κίκο» και «Χάτζη». Προτεραιότητά του είναι οι στόπερ! Γι’αυτό πήγε και έκλεισε τον Βέλεθ, γιατί την είχε ψυλλιαστεί τη δουλειά. Και μεταξύ μας, σοφά έπραξε! Οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής σέβεται τον εαυτό του και βλέπει πως οι βασικοί του στόπερ έχουν ένα χρόνο συμβόλαιο μπροστά τους, αυτό που κάνει είναι, πρώτον, να τσεκάρει για ανανεώσεις (όπως και έκανε) και δεύτερον, να προετοιμαστεί, αν όχι να σπρώξει, για πώληση. Και, όπως μαθαίνω, όχι μόνο προετοιμάζεται για πώληση ενός εκ των Σένκεφελντ, Πούγγουρα, αλλά ήδη στις παραγγελίες του για παίκτες δεν είναι ούτε ακραίοι μπακ προτεραιότητα, ούτε εξτρέμ, ούτε χαφ. Στόπερ ζητάει ο Ρόκα αδέρφια. Στόπερ. (SPORTIME)

* Στην Τουρκία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Λημνιό. Ωστόσο η πιο σοβαρή προοπτική για τον 22χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ παραμένει η Μπουντεσλίγκα και ειδικότερα η Γκλάντμπαχ. Οι άνθρωποί της έχουν παρακολουθήσει περισσότερες φορές από τον καθένα τον βραχύσωμο άσο του Δικεφάλου. Ας μην ξεχνάμε πως στο συμβόλαιό του υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατ. ευρώ. (METROSPORT)

* Οι Καρέρα και Ίβιτς βάζουν στο “κάδρο” περιπτώσεις Αφρικανών παικτών που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διαθέτουν αγωνιστικά χαρακτηριστικά που “κολλάνε” με τα μεταγραφικά “θέλω” της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι πως ένας τουλάχιστον παίκτης που θα αποκτήσει η Ένωση, θα είναι αντλεί την καταγωγή του από τη “Μαύρη Ήπειρο”. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γκιγιέρμε  έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν υπήρχε η καραντίνα, οι τζίφρες θα είχαν ήδη πέσει και μάλιστα σε πανηγυρικό τόνο. Σε ένα καφέ στο Πασαλιμάνι, μου είπαν χθες ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα κλείσει και τυπικά η υπόθεση. Είχαν καιρό να με δουν και θέλησαν να μου σερβίρουν κάτι καλό. (SPORTDAY)

* Εκτός από τις Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ, υπάρχει και τρίτη τουρκική ομάδα στην οποία κυκλοφόρησε μεσούσης της σεζόν το βιογραφικό του Μάνταλου; Είναι αλήθεια πως (και) στις αγορές της Αραβίας γίνεται homework για τον αρχηγό της ΑΕΚ και την προοπτική αγοράς του το φετινό καλοκαίρι; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Είμαι ξεροκέφαλος, ούτε το κρύβω, ούτε το αρνούμαι. Συμφωνώ λοιπόν πως ο Μλαντένοβιτς ξεχωρίζει στη λίστα του Ίβιτς για τον «αντί-Χουλτ», αλλά με 200 χιλιάρικα (βία 250) που έχει στο μπάτζετ για τη συγκεκριμένη θέση ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο συμπατριώτης του, ούτε για πλάκα (τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον) κατηφορίζει Αθήνα. Και πάμε άλλη μία: στην Πολωνία 180 χιλιάρικα έπαιρνε.  (SPORTIME)

* Σε διεθνή γλώσσα θέλει να… τραγουδήσει ο Κώτσιρας. Ποδοσφαιρικά, εννοείται διότι αναφέρομαι στον Γιάνναρο του Αστέρα Τρίπολης. Αλλά μαθαίνω ότι το όνομα του παλικαριού ετέθη στα υπόψη ανθρώπου που ασχολείται με την Πανάθα. Στη λογική ότι η ομάδα χρειάζεται δύο παίκτες για το δεξί «φτερό» της άμυνας. Ο Ρόκα, βέβαια, κοιτάζει στο εξωτερικό και στο Κορωπί δεν έχουν διάθεση να δώσουν ευρώπουλα για αγορά παίκτη. Άρα, όποιος το σκέφτηκε, μάλλον το έκανε μήπως τσιμπήσουν άλλοι το δόλωμα. Αν και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να ασχοληθεί με δεξιό μπακ. Αλλά όχι από την Τρίπολη. (SPORTDAY)

* Δεν υπάρχει θέμα Μάνταλου – Μπεσίκτας. Ό,τι γράφτηκε στην Τουρκία, να’ χαμε, να λέγαμε. Ούτε οι «μαύροι αετοί» μπορούν να τον αποκτήσουν συνεχίζοντας σε επίπεδα… εξαθλίωσης (για δεδομένα τουρκικής ομάδας) τη μείωση του μπάτζετ τους – ειδικά προσπαθώντας να επιβιώσουν στην επανέναρξη της σεζόν σώζοντας μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Πετράν πλέον καίγεται ή έστω… τσιγαρίζεται για να φύγει. Οπότε, πάμε παρακάτω. (SPORTIME)

* Το συμβόλαιο του Χουλτ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται και στην Ένωση δεν έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν στην ανανέωσή του. Οι εκπρόσωποι του παίκτη πάντως δεν κάθονται με… σταυρωμένα τα χέρια, κρίνοντας από τις διερευνητικές επαφές που πραγματοποιούν σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες, με φόντο το μέλλον του 30χρονου αριστερού μπακ. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Έπεσε η… σκόνη από τα κυπριακά δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την Ομόνοια και τον Ναμπί. Στο Ηράκλειο όμως δεν ησύχασαν. Ξέρουν ότι… καπνός χωρίς φωτιά δύσκολα βγαίνει. Γι’ αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να καλέσουν στον ΟΦΗ το παλικάρι για επέκταση της συνεργασίας τους που λήγει το καλοκαίρι του 2021. Με το σκεπτικό ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη πώλησή του. (SPORTDAY)

* Ένα πράγμα είναι να μιλάμε για κανάλια που πανεύκολα διοχετεύουν ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν. Άλλο πράγμα, όμως, εν μέσω πανδημίας, με τελείως διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με οποτεδήποτε άλλοτε και κυρίως εν μέσω τεράστιων αβεβαιοτήτων, να πιθανολογούνται τράμπες μεταξύ Νότιγχαμ και Πειραιά. Το τελευταίο, λοιπόν, που εξετάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι πήγαινε-έλα μεταξύ Ολυμπιακού και Φόρεστ. Τα κουκιά βλέπετε δεν βγαίνουν. Και αυτό μετράει τώρα. (SPORTIME)

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Η… σκόνη που ενέπλεκαν την Ομόνοια, οι διερευνητικές επαφές για το μέλλον παίκτη στην Κύπρο και… Ρόκα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top