ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξέλιξη στη δολοφονία του 39χρονου Κύπριου επιχειρηματία

Εξέλιξη στη δολοφονία του 39χρονου Κύπριου επιχειρηματία

Τραγικό τέλος, μέσα στο σπίτι του βρήκε ο 39χρονος επιχειρηματίας Κυριάκος Κούρτης (ή Kevin Kourtis) τα ξημερώματα της Κυριακής 24/5.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας ο Κύπριος επιχειρηματίας που είχε εγκατασταθεί λίγο έξω από το Σίδνεϋ πριν από 8 περίπου χρόνια, δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα, τα οποία αφού χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Για το περιστατικό η τοπική αστυνομία είχε προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, αφού εντόπισε σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή του εγκλήματος 16χρονο και 17χρονο, οι οποίοι φαίνεται πως δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.

Την Πέμπτη 28/5 και αφού οι εξετάσεις και οι έρευνες συνεχίζονται, η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, από ένα ύποπτο όχημα, στο οποίο ενδεχομένως επέβαιναν οι δράστες και το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται την Τρίτη 26/5.

Ειδική ομάδα έχει ξεκινήσει εξετάσεις στο καμένο αυτοκίνητο ενώ η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Να θυμίσουμε ότι στην δολοφονική επίθεση εμπλέκονται πέντε νεαρά πρόσωπα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top