Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Πυρά ευθυτενούς τροχιάς από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος στόχευσε την κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφερόμενος στο θέμα της επιδότησης επιτοκίων έκανε λόγο για προχειρότητα της κυβέρνησης, με ανάρτησή του στο twitter.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτημα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για την επιδότηση επιτοκίων ανέφερε ότι «για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους, απαιτείται η έγκριση της Βουλής».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι ο «υπουργός Οικονομικών άλλα λέει…» σε σχέση με το θέμα και σχολίασε ότι «η προχειρότητα συνεχίζεται….».

Αυτούσιο το μήνυμά του: «Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτείται η έγκριση της Βουλής.

Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει...

Η προχειρότητα συνεχίζεται..».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE