ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη ΘΕΣΗ και για… Μεντόγεβιτς – Διπλωματική απάντηση για Κίκο-Παπαφώτη

Επίσημη ΘΕΣΗ και για… Μεντόγεβιτς – Διπλωματική απάντηση για Κίκο-Παπαφώτη

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα θέματα προγραμματισμού της Λεμεσιανής ομάδας.

Τι είπε:

Για το τι γίνεται με τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Θα ανακοινωθεί όταν τελειώσει και τυπικά αυτό το θέμα. Έχουν συμφωνήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή και έχουν γίνει και οι σχετικές δηλώσεις από τον πρόεδρο. Είναι τυπικό το όλο θέμα».

Για το πλάνο προγραμματισμού στην ΑΕΛ: «Το πλάνο, δεν είναι να έχουμε πάρα πολλές αλλαγές. Θα γίνει η προσπάθεια να κρατήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από αυτούς που είχαμε και φέτος. Ήταν μία ομάδα φέτος που έχει πολύ καλούς παίκτες, νεαρούς, ποιοτικούς, έμπειρους, για αυτό θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 3-4 βασικές κινήσεις και νομίζω θα είμαστε μία χαρά».

Για την ανανέωση με τον Αντάμοβιτς, την συμφωνία με Αβραάμ και αν θα συνεχίσει ο Βοζίνια: «Να μιλήσω γενικά. Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές μας αντιλαμβάνονται το πλάνο που υπάρχει. Μία κουβέντα που είχαμε με τον Μεντόγεβιτς εδώ και μερικές ημέρες, πως ασφαλώς και κοιτάζει το συμβόλαιό του αλλά είναι μεγάλο θέμα και για αυτόν, αν θα κρατηθεί και να μπορεί να κυνηγά τους τίτλους με την ΑΕΛ. Είμαι ικανοποιημένος με το ρυθμό που κυλά το πράγμα».

Για τη συμφωνία με Παπαφώτη και την πρόταση στον Κίκο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για πολλούς ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν καν προταθεί στην ΑΕΛ. Δεν εννοώ αυτούς τους δύο. Με το που θα υπάρξει συμφωνία της ΑΕΛ με κάποιο ποδοσφαιριστή θα το ανακοινώσουμε. Όσο αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές που είπατε, είναι δύο καλοί παίκτες. Αυτό που θα πω είναι ότι θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι».

Για το αν ενδιαφέρει ο Μαλεκκίδης του Άρη: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Είπα και πριν ότι κάποια ονόματα δεν έχουν προταθεί καν και τα δημοσιεύματα γράφουν ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία».

The post Επίσημη ΘΕΣΗ και για… Μεντόγεβιτς – Διπλωματική απάντηση για Κίκο-Παπαφώτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top