ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τη γιαγά Έλλη - Την ψάχνουν από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τη γιαγά Έλλη - Την ψάχνουν από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία 87χρονης που αναζητούν οι δικοί της. Χάθηκε το πρωί της Κυριακής 31/5.

 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία της στην περιοχή Λυκαβηττού, Λευκωσία, από τις 8.30 το πρωί σήμερα Κυριακή, 31 Μαΐου, η Έλλη Μιχαηλίδου, 87 χρόνων.

Η 87χρονη περιγράφεται πολύ λεπτή, ύψους 1.50μ. περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.