ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπο 2ημερη κράτηση 22χρονος - Μπούκαρε στο σπίτι 31χρονη την χτύπησε και την λήστεψε

ΠΑΦΟΣ: Υπο 2ημερη κράτηση 22χρονος  - Μπούκαρε στο σπίτι 31χρονη την χτύπησε και την λήστεψε

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 22χρονου για υποθέσεις ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης, κλοπής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 31χρονη γυναίκα ότι στις 25.1.2020 στην Κάτω Πάφο ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα της, ο δράστης της κτύπησε την πόρτα και όταν αυτή του άνοιξε, την έσπρωξε, την κτύπησε στο πρόσωπο, τη φίμωσε.

Κατόπιν ο δράστης , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ από το πορτοφόλι της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Στην σκηνή έγιναν εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Πάφου και παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την περιγραφή της παραπονούμενης ο δράστης φορούσε κουκούλα, σκούφο, παντελόνι και είχε ύψος 1.70 με μαύρα κοντά μαλλιά. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του νεαρού χθες, μετά από σύγκριση του γενετικού του υλικού σε σχέση με τη σκηνή.

Επίσης στις 28.1.2020 καταγγέλθηκε από 19χρονη ότι ενώ περπατούσε στην οδό Αγίου Αμβροσίου στην Πάφο δέχτηκε επίθεση και ο δράστης άρπαξε την τσάντα της, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα.

Η 19χρονη ανέφερε στην Αστυνομία πως μετά την επίθεση που δέχτηκε κάλεσε σε βοήθεια συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία προθυμοποιήθηκαν να τη μεταφέρουν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για εξετάσεις, αφού είχε υποστεί τραυματισμό. Ωστόσο, όπως είπε στην Αστυνομία, ενώ είχαν ξεκινήσει να μεταβαίνουν για το Νοσοκομείο Πάφου είδε το άτομο που της επιτέθηκε, τον υπέδειξε στους συγγενείς της και αυτοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν.

Η Αστυνομία μετέβη στο μέρος και τον συνέλαβε ενώ στην κατοχή του εντόπισε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Στην συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς σε τοποθεσία όπου παρέδωσε την τσάντα με όλο το περιεχόμενο, περιουσία της παραπονούμενης. Ο 22χρονος είχε παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης και το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών. Ωστόσο δεν είχε καταχωρηθεί εναντίον του υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου, γιατί ο νεαρός μετά από σχετικές εξετάσεις διαφάνηκε πως είχε προβλήματα υγείας και ανεστάλη προσωρινά η ποινική του δίωξη.

Ακολούθως ωστόσο συνελήφθη για τη δεύτερη υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ και οι δύο υποθέσεις αναμένεται να διαβιβαστούν στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top