ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το έφερε «τούμπα» με υπογραφή Γκάμα!

Το έφερε «τούμπα» με υπογραφή Γκάμα!

 

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες χωρίς αγωνιστική δράση, μπορεί οι άδειες κερκίδες στο γήπεδο να μην θύμιζαν ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο Άρης και ΟΦΗ, στην 1η στροφή των πλέι οφ, πρόσφεραν ένα χορταστικό θέαμα με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου βρέθηκαν μπροστά σκορ, θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 0-2, ωστόσο κάπου εκεί… μίλησαν οι παίκτες του Άρη, που έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή (3-1).

Το πρώτο μέρος βρήκε τον Άρη να μπαίνει πολύ δυνατά στο δεκάλεπτο, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ του ΟΦΗ. Οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ, βρήκαν δυο καλές στιγμές, ωστόσο η τελική προσπάθεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθως, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, κατάφερε να απειλήσει με το Ναμπί στο 18’ και τελικά να βρει το γκολ τρία λεπτά αργότερα και μετά από ασίστ του Μάνου για τον Σακόρ, που κέρδισε τον Κουέστα. Μάλιστα από εκείνο το σημείο μέχρι και το 40’ ο ΟΦΗ είχε την κατοχή τη μπάλας και θα μπορούσε να φτάσει στο 0-2, ωστόσο ο Μάνος έχασε τεράστια ευκαιρία, παρότι ήταν σε καλή θέση. Από την πλευρά του, ο Άρης κατάφερε να κλείσει τους χώρους και να βρει το γκολ σε αντεπίθεση, με τον Ρόουζ που είχε ανέβει όλη την πλευρά, να βγάζει την ασίστ για τον Γκάμα που έφερε το παιχνίδια στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ένινγκ μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Φετφατζίδη να απειλεί αρχικά στο 67’. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 73’, με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ο Γκάμα κατάφερε να στείλει την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του ΟΦΗ κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα, ο Άρης κατάφερε να φτάσει στο 3-1, με τον Φετφατζίδη να «σπάει» την μπάλα στον Κόρχουτ, που με κοντινό διαγώνιο σουτ κέρδισε τον Γουάλεϊ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Το έφερε «τούμπα» με υπογραφή Γκάμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top