Μετά την Ομόνοια και Εθνική Κύπρου U17, επέστρεψε στην προσφυγική ομάδα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Μετά την Ομόνοια και Εθνική Κύπρου U17, επέστρεψε στην προσφυγική ομάδα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας:

«Η εταιρεία ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας με τον Πανίκο Σάκκη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του ως γυμναστής της Α’ ομάδας.

Ο Πανίκος Σακκής είναι κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.

Επιστρέφει στην Κερυνειώτικη ομάδα μετά από τρία χρόνια, αφού προηγουμένως διετέλεσε γυμναστής της ομάδας μας στις περιόδους 2014-2017.

Τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2017-2019 εργάστηκε ως γυμναστής στην Ομόνοια Λευκωσίας και ακολούθως στην Εθνική Κύπρου U17.

Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται καλή επιτυχία στον Πανίκο Σάκκη στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

The post Μετά την Ομόνοια και Εθνική Κύπρου U17, επέστρεψε στην προσφυγική ομάδα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE