ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέες υπηρεσίες συντήρησης του αυτοκινήτου σας από τη Unicars

Νέες υπηρεσίες συντήρησης του αυτοκινήτου σας από τη Unicars

Η εταιρεία Unicars προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών συντήρησης που εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο σας θα διατηρήσει την μέγιστη απόδοση και λειτουργική συμπεριφορά, για να είστε εσείς και η οικογένεια σας ασφαλείς!

Πέραν από την απόδοση, η σωστή συντήρηση έχει να κάνει και με την υγεία όλων μας. Γι' αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους!

Έλεγχος και καθαρισμός του κλιματιστικού με υπερήχους - €99
Το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, μπορεί να χάσει έως και το 10% του ψυκτικού αερίου του ετησίως ενώ στο σύστημα και ιδιαίτερα στο φίλτρο κλιματιστικού/καμπίνας αναπτύσσονται μικρόβια, μύκητες και βακτήρια. Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού για το κλιματιστικό επειδή φθάνει σε πολύ μικρές εσοχές αφαιρώντας τους ρύπους που έχουν εγκλωβιστεί. Γενικά, ο έλεγχος στο σύστημα του κλιματιστικού και στην ποσότητα του ψυκτικό μέσου, η αλλαγή του
φίλτρου και ο σωστός καθαρισμός του, είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του.

Απολύμανση με OZONE - €39
Για ένα ακόμα καθαρότερο περιβάλλον στο αυτοκίνητο, διαθέσιμη είναι τώρα και η υπηρεσία επαγγελματικής απολύμανση αυτοκινήτου με Ozone! Το όζον έχει έντονη οξειδωτική δράση που το καθιστά εξαιρετικό φυσικό αποσμητικό μέσο, μικροβιοκτόνο και μυκητοκτόνο.

Πακέτο Total Care - €119
Mε την υπηρεσία TOTAL CARE, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τις δύο νέες υπηρεσίες σε μια μοναδική τιμή πακέτου! Επιπρόσθετα, με όλες τις νέες υπηρεσίες συντήρησης συμπεριλαμβάνονται δωρεάν: έλεγχος ελαστικών, φρένων, φώτων μπρός/πίσω και στάθμης λαδιού & νερού.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες συντήρησης στην ιστοσελίδα της Unicars (www.unicars.com) όπου μπορείτε να κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με ένα κλίκ! Οι νέες υπηρεσίες συντήρησης είναι διαθέσιμες σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Unicars σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια για Audi, Volkswagen, SEAT και SKODA.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top