ΚΥΠΡΟΣ

Κρίστιανσεν: «Σε κάποια στιγμή χάθηκαν τα μπολ μποις»

Κρίστιανσεν: «Σε κάποια στιγμή χάθηκαν τα μπολ μποις»

Αφού πρώτα έκανε σχολίασε το αγωνιστικό μέρος ο προπονητής της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν εξέφρασε παράπονό τότι σε κάποια στιγμή χάθηκαν τα μπολ μποις και με συνεπακόλουθο να σπάει ο ρυθμός του αγώνα. Παρόλα αυτά έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πρόκρισή της.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή δουλειά και την απόδοση στα δυο παιχνίδι και ειδικά σήμερα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ όμως δυστυχώς με ένα λάθος δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να ισοφάρισε και να μπει ξανά στο παιχνίδι», τόνισε στην πρόταξη των τοποθετήσεων του και συνέχισε…

«Τώρα πρέπει να είμαι ευγενικός όμως πιστεύω ότι μόνο 10 λεπτά παίχτηκε ποδόσφαιρο στο β΄ ημίχρονο, είναι κρίμα για τον κόσμος που πληρώνει. Σε κάποια στιγμή χάθηκαν και τα μπολ μποις. Ίσως αυτό να είναι μέρος τους παιχνιδιού», σχολίασε με νόημα.

Για τη συνέχεια  ξεκαθάρισε: «Τώρα το πιο σημαντικό είναι να επανέλθουμε, να φανούμε δυνατοί και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν είμαστε στον τελικό αλλά πρέπει να προλάβουμε την Ευρώπη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top