ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο αιγινό γάλα λανσάρει η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέο αιγινό γάλα λανσάρει η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου εμπλουτίζει τη νέα σειρά γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, λανσάροντας στην αγορά νέο αιγινό γάλα, πλήρες και ελαφρύ.

Υπενθυμίζεται ότι, η εταιρεία εισήλθε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στην αγορά του γάλακτος, με τη διάθεση του αγελαδινού και του βιολογικού αγελαδινού γάλακτος στα ψυγεία των υπεραγορών.

Εντάσσοντας το αιγινό γάλα στην οικογένεια των ήδη αγαπημένων και γνωστών προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», η εταιρεία στοχεύει στην κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των καταναλωτών, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το νέο αιγινό γάλα συσκευάζεται σε οικολογική χάρτινη συσκευασία 1 λίτρου και παράγεται από 100% φρέσκο αιγινό γάλα. Είναι εύπεπτο και αποτελεί πλούσια πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών, προσφέροντας σε όποιον το δοκιμάσει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία, μεγάλη θρεπτική αξία και πλούσια, ξεχωριστή γεύση.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Γαλακτοβιομηχανία προγραμματίζει σύντομα και την εισαγωγή επιπρόσθετων κωδικών γάλακτος στην κυπριακή αγορά. Εξάλλου, διαχρονικός στόχος της εταιρείας Α/ΦΟΙ Πέτρου, από την αρχή της ίδρυσής της, είναι να προσφέρει στην κυπριακή οικογένεια αυθεντικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που χαρακτηρίζονται πάντα από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top