Εκπροσώπηση της Κύπρου σε θέματα Ενέργειας στο EASAC

Εκπροσώπηση της Κύπρου σε θέματα Ενέργειας στο EASAC

Η Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών ανακοίνωσε ότι ο Καθηγητής Σωτήρης Καλογήρου, Ιδρυτικό Μέλος της  Κυπριακής Ακαδημίας έχει γίνει αποδεκτός ως μέλος της Συντονιστικής  Επιτροπής Ενέργειας  του Επιστημονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Ακαδημιών, European Academies Science Advisory Council (EASAC Energy Steering Panel). 

Από τη νέα αυτή θέση ο Ακαδημαϊκός Σωτήρης Καλογήρου θα εκπροσωπεί στο EASAC την Κυπριακή Ακαδημία και κατ` επέκταση την Κύπρο σε θέματα Ενέργειας, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE