Εκπροσώπηση της Κύπρου σε θέματα Ενέργειας στο EASAC

Εκπροσώπηση της Κύπρου σε θέματα Ενέργειας στο EASAC

Η Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών ανακοίνωσε ότι ο Καθηγητής Σωτήρης Καλογήρου, Ιδρυτικό Μέλος της  Κυπριακής Ακαδημίας έχει γίνει αποδεκτός ως μέλος της Συντονιστικής  Επιτροπής Ενέργειας  του Επιστημονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Ακαδημιών, European Academies Science Advisory Council (EASAC Energy Steering Panel). 

Από τη νέα αυτή θέση ο Ακαδημαϊκός Σωτήρης Καλογήρου θα εκπροσωπεί στο EASAC την Κυπριακή Ακαδημία και κατ` επέκταση την Κύπρο σε θέματα Ενέργειας, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Γερμανού Καγκελαρίου Φρίντριχ Μερτς σε συγκεκριμένη πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για συμβολή της Γερμανίας σε μια προσπάθεια που θα αφορά το Κυπριακό κατά την Κυπριακή Προεδρία ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE