ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται τα μελωδικά Σάββατα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Συνεχίζονται τα μελωδικά Σάββατα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Τον τελευταίο μήνα, κάθε Σάββατο, έναν διαφορετικό τρόπο έχουν επιλέξει οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για να δημιουργήσουν μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα στους χώρους των καταστημάτων τους.

Ταλαντούχοι καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής της Κύπρου κρατούν συντροφιά στον κόσμο, παίζοντας ζωντανά αγαπημένες μελωδίες.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Support Our Artirts», στόχος της οποίας είναι η στήριξη των μουσικών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και η ενίσχυση της εμπειρίας αγορών των πελατών τους. Με το μήνυμα «Ζήσε την μαγεία της μουσικής!», οι Υπεραγορές καλούν τους επισκέπτες τους να απολαύσουν την ευκαιρία που έχουν να κάνουν τις αγορές τους υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που συμμετέχουν στην εκστρατεία είναι της Έγκωμης, της Ακρόπολης, της Λάρνακας (Κεντρικό), του Κιτίου, των Πολεμιδίων, του Καψάλου, της Λινόπετρας και της Πάφου, όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για όλους.

Τα μελωδικά Σάββατα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζονται, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top