ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε ότι έχει σοβαρή πρόταση από Ελλαδική ομάδα και ατάκα για Ρονάλντο: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…»!

Αποκάλυψε ότι έχει σοβαρή πρόταση από Ελλαδική ομάδα και ατάκα για Ρονάλντο: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από ομάδα της Ελλάδας!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον επόμενο προπονητικό του σταθμό: «Υπήρχαν δύο ομάδες που συζήτησα μαζί τους, αλλά ακόμα δεν συμφωνήσαμε. Για το ΘΟΪ δεν υπάρχει περίπτωση αυτή την στιγμή που μιλάμε. Στην άλλη ομάδα υπάρχει προπονητής και δεν θα ήθελε να αναφερθώ. Μπορεί να πάω στο εξωτερικό εντός των ημερών για μία περίπτωση στην Ελλάδα. Υπάρχει μία επαφή, με έχουν καλέσει και θα πάω. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ».

Για την ανακοίνωση του προγράμματος από την UEFA και πως επηρεάζει τις Κυπριακές ομάδες: «Θέλει δουλειά στην πράξη, το πως θα το αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Πολλοί αγώνες μετά από μεγάλη αποχή. Μιλάμε για μία ξεχωριστή διαχείριση και η τεχνολογία, η εμπειρία και το δυναμικό θα παίξει τον ρόλο του. Είναι θέμα των προπονητικών ομάδων γενικότερα και όχι μόνο του προπονητή».

Για το αν συμφωνεί ότι η Νάπολι κατέκτησε δίκαιο και πανάξια το Κύπελλο Ιταλίας: «Όταν δούμε συνολικά τον αγώνα, θα πω ότι το πήρε πανάξια η Νάπολι. Είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά αυτή που ανέβαζε απόδοση ήταν η Νάπολι, σε αντίθεση με την Γιουβέντους που μπήκε καλά, αλλά είχε πτώση στην πορεία. Η Νάπολι ήταν σταθερή, ενώ η Γιουβέντους έπεσε, ενώ τις μεγάλες ευκαιρίες τις έκανε η Νάπολι».

Για το αν πιστεύει πως ήταν συνειδητή η τακτική που επέλεξε ο Γκατούζο: «100%. Η τακτική της Νάπολι ήταν διαφορετική από της Γιουβέντους. Ο Σάρι παίζει με έναν επιθετικό και δύο άλλοι παίζουν στην πλάτη του αντίπαλου κέντρου. Η Νάπολι ήταν διαβασμένη και ο Γκατούζο έφερε κοντά τις γραμμές και τους έκανε σάντουιτς, με αποτέλεσμα ο Ρονάλντο και ο Ντιμπάλα να μην μπορούν να περνούν τις πάσες και πλην ελαχίστων περιπτώσεων, δεν άφησε τη Γιουβέντους να κάνει φάσεις».

Για το πως είδε τις ομάδες μετά την πανδημία: «Αυτό που βλέπουμε από όλους τους αγώνες, είναι ότι οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό. Πόσο μάλλον για την Ιταλία, που άρχισαν πιο αργά από τους Γερμανούς και με βάση πόσο δύσκολες στιγμές πέρασε αυτή η χώρα».

Για τον Σάρι που έχασε ακόμα μία ευκαιρία για τίτλο: «Είχα την ευκαιρία να κάτσω τρεις εβδομάδες με τον συγκεκριμένο προπονητή πριν δύο χρόνια, όταν ήταν στη Νάπολι και πρόκειται για πολύ καλό προπονητή. Είναι όμως εγκλωβισμένος στη Γιουβέντους και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας και το star system. Με τη Γιουβέντους δεν μπορεί να κάνει την προετοιμασία που έκανε στη Νάπολι. Στη Νάπολι καθόταν 25 μέρες στα βουνά, για να περάσει τους αυτοματισμούς του. Στη Γιουβέντους κάνει μία εβδομάδα προετοιμασία και πάει σε τουρνουά ανά τον κόσμο».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ανιέλι θα αντικαταστήσει τον Σάρι στο τέλος της σεζόν: «Προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι θα τον αλλάξει. Για τον πρόεδρο της Γιουβέντους, ο στόχος είναι η Ευρώπη, αφού το πρωτάθλημα το παίρνει κάθε χρόνο».

Για το ότι η Γιουβέντους δεν σκόραρε σε δύο παιχνίδια, στον ημιτελικό και στον τελικό: «Ο Ρονάλντο δεν είναι ο Ρονάλντο των προηγούμενων χρόνων. Έχει κάμψη, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση όσον αφορά στο να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Δεν έχει την έκρηξη να πάει στο ένας εναντίον ενός και να τελειώσει τις φάσεις».

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Ο Γκατούζο μόλις ανέλαβε τη Νάπολι, πήγε να παίξει διαφορετικά. Πήγε να παίξει με την φιλοσοφία που άφησε ο Σάρι και ο Αντσελότι, μία επιθετική φιλοσοφία. Παρόλα αυτά, το γύρισε μετά στο δικό του σύστημα για να παίρνει αποτελέσματα. Δουλεύει με πολλά τρεξίματα και δεν δίστασε να διώξει και παίκτες από την προπόνηση. Στο τέλος, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα».

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Νάπολι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Μιλάμε για διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Η μοναδική ομάδα που πάει να πλησιάσει τις Ισπανικές και τις Αγγλικές ομάδες, είναι η Γιουβέντους. Οι Ιταλικές ομάδες πάνε με όπλο την τακτική και τον τρόπο που αγωνίζονται».

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Προσωπικά, δεν είναι παρακινδυνευμένο. Πρωταθλήτρια θα είναι η Γιουβέντους, αν και ο Ιντζάκι κάνει καλή δουλειά στη Λάτσιο. Έχει μεγαλύτερο ρόστερ η Γιουβέντους και εμπειρία και θεωρώ ότι θα κόψει πρώτη το νήμα. Να μην υποτιμούμε την Ίντερ για τη 2η θέση, αν και θεωρώ ότι η τελική κατάταξη θα είναι Γιουβέντους, Λάτσιο, Ίντερ».

The post Αποκάλυψε ότι έχει σοβαρή πρόταση από Ελλαδική ομάδα και ατάκα για Ρονάλντο: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top