ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: «Η μάχη κατά του κορωνοιού συνεχίζεται – Είμαστε προετοιμασμένοι για δεύτερο κύμα» - VIDEO

ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: «Η μάχη κατά του κορωνοιού συνεχίζεται – Είμαστε προετοιμασμένοι για δεύτερο κύμα» - VIDEO

Για τον απολογισμό των μέτρων που λήφθηκαν τους τελευταίους μήνες κατά του κορωνοϊού και την καλή εικόνα της Κύπρου, έκανε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 19/06, ο Υπουργός Υγειάς Κωνσταντίνος Ιωάννου, τονίζοντας πως η μάχη συνεχίζεται, εκτιμώντας πως θα έχουμε νέα κρούσματα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Την ίδια ώρα ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στα σκληρά περιοριστικά μέτρα με τα οποία όλοι οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ήρθαμε αντιμέτωποι.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννου τα μέτρα οδήγησαν την Κύπρο σε μια πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα, ενώ σημείωσε πως το ουσιαστικό είναι ότι ως λαός είμαστε πιο προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο δεύτερου κύματός.

Επίσης, ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα λέγοντας πως σημαντικός παράγοντας είναι ο έλεγχος όλων των σημείων για είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Τέλος, ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων (γιατρούς, νοσηλευτές), όπως επίσης και όλους όσους χρειάστηκε να εργαστούν για να φθάσουμε σήμερα σε αυτή την καλή επιδημιολογική εικόνα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top