ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την ΑΕΛ: «Έχει κλείσει ο κύκλος μου – Μετά από δύο δύσκολα χρόνια…»

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την ΑΕΛ: «Έχει κλείσει ο κύκλος μου – Μετά από δύο δύσκολα χρόνια…»

Ξαφνική αποχώρηση από τον πάγκο της ΑΕΛ στο φούτσαλ καθώς ο Κύπριος τεχνικός, Σάββας Βρακάς ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού μετά από δύο χρόνια.

Η ανάρτηση του:

Μετα και τη λήξη της φετινής περιόδου αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα Futsal της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσου.

Έχω ήδη ενημερώσει τον υπευθυνο του τμηματος κ. Νικόλα Καρασαμανη για την απόφαση μου οπως και τα μέλη του ΔΣ του σωματείου της ομαδας.

Μετά από δυο δύσκολα χρόνια έχει κλείσει ο κύκλος μου ως προπονητής της ομάδας.

Καμμία θέση δεν ανήκει σε κάποιον αιώνια αλλά κοιτάζεις το συνολικό καλό και προχωράς.

Αυτά τα χρόνια πήρα και έδωσα πολλά. Αυτή την ομάδα την υπηρετείς γιατί έχει τεράστιο μέγεθος σε ιστορία και πρέπει να την σέβεσαι. Μακάρι κάποιοι να καταλάβουν ότι τα μεγάλα σωματεία δεν έχουν ανάγκη από ονόματα αλλά από προσφορά και αφοσίωση.
Ήδη νιώθω “πρωταθλητής” γιατί η ΑΕΛ κέρδισε τον σεβασμό από όλους και ήταν ανταγωνιστική. Φευγω με ήσυχη την συνείδηση μου.

Εδώ θελω να ευχαριστήσω όλους ιδιαίτερα τον κ. Νικόλα Καρασαμανη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Ευχαριστώ τους παίχτες μου για τον επαγγελματισμό το σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν στο άθλημα και στην ομάδα. Τους οφείλω τα πάντα και αισθάνομαι περήφανος για όσα έχουν καταφέρει κάτω από συνθήκες δύσκολες.

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου στην ομάδα για την άψογη συνεργασία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΣΥΦΑΕΛ και στα οργανωμένα υπόλοιπα σύνολα και αρκετό κόσμο απλό, φίλαθλους που έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στην ομάδα σε πολλά….που εγώ γνωρίζω.

Εις το επανιδείν…

The post ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την ΑΕΛ: «Έχει κλείσει ο κύκλος μου – Μετά από δύο δύσκολα χρόνια…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top