To «Mea Culpa» με Ζαχίντ!

To «Mea Culpa» με Ζαχίντ!

Για επέκταση συμβολαίου με τον Γκίας Ζαχίντ συζητάει ο ΑΠΟΕΛ όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην πρωινή εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Μάλιστα, έκαμε σαφές πως ήταν λάθος της τότε τεχνικής ηγεσίας (Τραμετσάνι), αλλά και της διοίκησης να δοθεί δανεικός ο Νορβηγός.

Αναλυτικά:

«Είναι στα πλάνα του προπονητή. Συζητάμε και για επέκταση συμβολαίου, αν τα βρούμε. Φάνηκε πως ήταν λάθος από την τότε τεχνική ηγεσία αλλά και από εμάς ως διοίκηση, που δεχθήκαμε να δοθεί δανεικός».

The post To «Mea Culpa» με Ζαχίντ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE