Απίστευτο κι’όμως... Κυπριακό! - ‘Φύτεψαν’ στύλο στη μέση του δρόμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο κι’όμως... Κυπριακό! - ‘Φύτεψαν’ στύλο στη μέση του δρόμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σ’ένα απίστευτο όμως καθ’όλα κυπριακό φαινόμενο γίναμε μάρτυρες μέσω της χιουμοριστικής ομάδας που εδρεύει στο Facebook με το όνομα ‘I Love Cyprus Pe’ που δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες χρηστών με παράδοξα και παράνομα που συμβαίνουν στο νησί μας.

Την τιμητική του είχε σήμερα ένας... πάσσαλος της ΑΗΚ που για αδιευκρίνιστο -προς το παρών- λόγο φυτεύτηκε στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών η συγκεκριμένη ‘καινοτομία’ βρίσκεται στο δρόμο Αβδελλερού προς Τρούλλους ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου οι χρήστες προτρέπουν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν επιχειρήσουν να περάσουν από το σημείο.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο οι ιθύνοντες-υπεύθυνοι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας (;!;!;!) αφού την ημέρα μπορείτε να αποφύγετε τον στύλο της ΑΗΚ... βλέποντας τον (τόσο φως έχει ρε παιδιά) ενώ αν τύχει να περάσεις από το συγκεκριμένο δρόμο όταν βραδιάσει ήδη μερίμνησαν και τοποθέτησαν δύο κώνους της τροχαίας (στις δύο πλευρές) για να κάνουν τον πάσσαλο πιο ευδιάκριτο.

Είπαμε παιδιά, πάνω απ’όλα η πρόληψη!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE