ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Το ΑΚΕΛ εκφράζει ανησυχία για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ. Δρουσιώτη

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Το ΑΚΕΛ εκφράζει ανησυχία για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ. Δρουσιώτη

Το ΑΚΕΛ εκφράζει έντονη ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του μετά το τέλος συνάντησης με αντιπροσωπεία της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη μας ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Ο κ. Δρουσιώτης έχει καταγγείλει ότι εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθούνται τόσο οι Ηλεκτρονικοί του Υπολογιστές όσο και τα κινητά του τηλέφωνα», πρόσθεσε.
 
Αυτό το πράγμα, συνέχισε ο κ. Κυπριανού, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί.
 
«Παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αντίθετο με τη δημοκρατική λειτουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στέλνουμε, λοιπόν, ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις αρχές ότι θα πρέπει οι καταγγελίες αυτές να διερευνηθούν το συντομότερο δυνατόν. Μας αφορά όλους το θέμα, το οποίο έχει καταγγελθεί. Ως ΑΚΕΛ θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ολιγωρία δεν θα διστάσουμε να παρέμβουμε», κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE