Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου

Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου

Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου.


Ο Πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ και η διπλωματική του αντιπροσωπεία έλαβαν μία πρόσκληση από την αμερικανική κυβέρνηση για να επισκεφτούν την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, o Yπουργός των Εξωτερικών Μαρτσέλο Εμπράρντ.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λάβαμε μία πρόσκληση από την αμερικανική Kυβέρνηση για μία επίσημη επίσκεψη εργασίας στις 8 και 9 Ιουλίου," δήλωσε ο Εμπράρντ που αναμένεται ότι θα συνοδεύει τον Λόπεζ Ομπραντόρ στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE