ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγέλθηκε μπυραρία για μη τήρηση μέτρων του διατάγματος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγέλθηκε μπυραρία για μη τήρηση μέτρων του διατάγματος

Η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 502 ελέγχους υποστατικών το τελευταίο 24ωρο, για τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού, και καταγγέλθηκε ο υπεύθυνος μιας μπυραρίας στη Λεμεσό που δεν τηρούσε τα μέτρα.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τις 6.00πμ της Τρίτης (30/6) μέχρι τις 6.00πμ της Τετάρτης (1/7) έγιναν στη Λευκωσία 31 έλεγχοι χωρίς οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ στη Λεμεσό η Αστυνομία προχώρησε σε 37 ελέγχους και μια καταγγελία.

Το ίδιο διάστημα, στη Λάρνακα έγιναν 174 έλεγχοι, στην Πάφο 50, στην ελεύθερη Αμμόχωστο 71 και στη περιοχή Μόρφου 139.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE