Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε η Αλκή Ορόκλινη…

«Η ομάδα μας έχει συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παναγιώτου για συνεργασία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτου αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στην ομάδα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, ενώ πέρασε στο παρελθόν από Ομόνοια Αραδίππου, Αγία Νάπα και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα.

Είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου 1997 (23 ετών) και κατά την προηγούμενη χρονιά μέτρησε 13 παρουσίες με την ομάδα του Ύψωνα.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Αλκής και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

The post Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE