ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο για κατοχή και παγίδευση άγριων πτηνών

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο για κατοχή και παγίδευση άγριων πτηνών

Εξώδικο πρόστιμο ύψος 2000 ευρώ κατέβαλε 34χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής άγριων πτηνών μέσω παγίδευσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν στην περιοχή Μάρωνα έδαφος του χωριού Άγιος Γεώργιος – Μαμωνιών Ελληνοκύπριο 34 ετών από την Λεμεσό να έχει στην κατοχή του ένα δίχτυ παγίδευσης άγριων πτηνών, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών όπου εξεδώθη εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στην τοποθεσία Έσω Πηγή στην Ίνεια, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας μετά από πληροφορία ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από Ελληνοκύπριο από την Λεμεσό, ηλικίας 42 ετών.

Από την έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 ζωντανά άγρια πτηνά και ένα δίχτυ παγίδευσης άγριων πτηνών.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ακολούθως τα άγρια πτηνά αφού φωτογραφήθηκαν αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο 42χρονος  καταγγέλθηκε και θα κλητευθεί αργότερα σε δίκη.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE